Vorig jaar was ik met enkele vrienden  op rondreis door Australië. Op een onoplettend moment zette ik mijn voet verkeerd neer en viel. Een complexe breuk was het gevolg en repatriëren was geen optie. Met binnenlandse vluchten werd ik van het ene naar het andere ziekenhuis overgevlogen om bij de juiste chirurg terecht te komen. Mijn echtgenote werd overgevlogen naar Australië.  Het ziekenhuis vroeg een flink voorschot vooraleer ze aan een operatie wilden beginnen. Meer dan een maand na mijn val werd ik samen met mijn echtgenote gerepatrieerd naar België waar een lange revalidatie startte. Eén seconde van onoplettendheid heeft mijn leven enkele maanden ‘on hold’ gezet. Gelukkig heb ik kunnen rekenen op Sofie die samen met de medewerkers van de bijstandsverzekering me logistiek en financieel begeleidden tot ik terug in België was.  J.M., Tielt.

 

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.