Home  > Verzekeringen > Particulier > Reisbijstand & pechverhelping

Tijdens de zomermaanden trekken we er met zijn allen massaal op uit. De auto en het vliegtuig zijn twee populaire manieren om op onze bestemming te geraken. Maar wat als het ter plaatse fout loopt of wanneer er iets gebeurt met de achterblijvers in België? Kunnen rekenen op een efficiënte bijstand maakt dan al gauw het verschil uit tussen een regelrechte ramp of een snel vergeten reisverhaal.

Bij een ongeval ter plaatse zorgt uw reisbijstandsverzekering dat u op de best mogelijke  manier behandeld wordt.  Dat kan in een lokaal ziekenhuis zijn of dat kan in België zijn. De dure repatriëring naar België of de verplaatsing tussen buitenlandse ziekenhuizen is gedekt. Is uw partner nog in België en dient u in het buitenlands ziekenhuis te blijven? Dan wordt uw partner naar het buitenland overgevlogen om bij u te zijn.

Bent u in het buitenland maar uw achtergebleven partner, kind of ouder wordt in een ziekenhuis in België opgenomen of overlijdt, dan zorgt de reisbijstandsverzekering dat u op de snelst mogelijke manier terug kan keren naar België.

U kunt optioneel ook uw auto toevoegen aan de polis. Hebt u dan pech in het buitenland, dan wordt uw auto ter plekke hersteld of terug naar België gebracht. In bepaalde gevallen krijgt u een vervangingsvoertuig zodat u uw reis zonder zorgen kan verderzetten.

U kan een reisbijstand afsluiten voor de duur van de reis. Gaat u meerdere keren per jaar op reis, dan is een jaarcontract interessanter

Een bijstandsverzekering dekt meerdere waarborgen. Deze kunnen apart onderschreven worden, of in één totaalformule, naargelang uw wens.

  • Bijstand personen
  • Bijstand voertuigen / pechverhelping
  • Annulatieverzekering
  • Bagage
  • Skireis

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.