Home  > Verzekeringen > Particulier > Overlijden

Bij een overlijden van een naaste is het verdriet al zwaar genoeg. Financiële zorgen zijn op zo’n moment te veel aan. Via een goede overlijdensverzekering kunt u ervoor zorgen dat uw naasten kunnen rouwen zonder zich financiële zorgen te maken.

Er zijn verschillende soorten van verzekeringen die op naasten financieel leed verzachten :

  • Een uitvaartverzekering dekt de kosten van de uitvaart. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw uitvaartplechtigheid zelf te bepalen. Bereken hier hoeveel een uitvaartverzekering u kost.
  • Een tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal biedt u naasten bij een overlijden een bepaald kapitaal. Dit kapitaal kan gebruikt worden om de kosten van de begrafenis te dekken, maar in sommige gevallen worden bedragen uitgekeerd waardoor de partner of kinderen een kapitaal krijgen waardoor ze het inkomensverlies voor de eerste jaren kunnen compenseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen dat uw partner bij overlijden 25 000, 50 0000 of 75 000 euro ontvangt.
  • De schuldsaldoverzekering is een veel gebruikte overlijdensdekking. Bij overlijden wordt een stuk tot de volledige openstaande hypothecaire lening terugbetaald.

 

 

 

Bereken hier je uitvaartverzekering

 

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.