Home  > Verzekeringen > Particulier > Familiale

U breekt per ongeluk de bril van een collega. Bij het fietsen veroorzaak u een verkeersongeluk. Tijdens een BBQ bij vrienden schopt uw zoon een ruit in. Uw anders zo lieve hond bijt een anderen hond. Dit zijn allemaal situaties waarin u een beroep kunt doen op uw familiale verzekering of ook wel BA Privé Leven genoemd.

De familiale verzekering vergoedt de schade die u per ongeluk aan derden hebt veroorzaakt. Niet alleen door uzelf, maar ook alle leden van het gezin: de partner, uw kinderen en zelfs uw huisdieren. Bij jonge kinderen wordt vaak ook de opzettelijk veroorzaakte schade gedekt.

Voor gezinnen met kinderen is een familiale verzekering vanzelfsprekend, maar ook voor alleenstaanden, gepensioneerden of kinderloze echtparen is een familiale verzekering niet onmisbaar. Beeldt u in dat u tijdens het boodschappen doen met uw winkelkarretje per ongeluk een geparkeerde wagen ramt met blikschade tot gevolg. Of een kop koffie morst op de nieuwe PC van uw beste vriend.

Wist u trouwens wanneer u als zwakke weggebruiker (fietser of voetganger) wordt omvergereden, dat de rechtsbijstand familiale uw belangen zal behartigen.

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.