Home  > Verzekeringen > Particulier > Rechtsbijstand

U bent niet akkoord met de vergoeding die de verzekeraar uitbetaald als gevolg van een lek in de waterleiding. U dient voor de politierechtbank te verschijnen nadat u veel te hard met uw wagen reed. Uw minderjarige zoon gaat ’s nachts stiekem een ritje maken met uw wagen en rijdt een fietser aan. U boekt een mooie vakantiereis en door geklungel en slechte organisatie van de touroperator wordt uw vakantie een hel. Het zijn allemaal voorbeelden van zaken die u hopelijk nooit overkomen. Maar wat als het toch zou gebeuren?

Dan hebt u nood aan een juridische bijstand die uw belangen kan verdedigen. De juristen van de verzekeringsmaatschappij zullen u adviseren in de te nemen stappen en zullen vaak zelf onderhandelen om een minnelijke regeling te verkrijgen. Indien nodig, komt de rechtsbijstand tussen in o.a. advocaat en- gerechtskosten.  Een onafhankelijke rechtsbijstand biedt u gemoedsrust bij geschillen.

We raden u aan om geen rechtsbijstand te nemen bij dezelfde maatschappij als die van uw auto-, brand- of familiale verzekering. Hierdoor vermijdt u tegenstrijdige belangen. Waarom zou de rechtsbijstand van de eigen maatschappij tot het uiterste gaan om u een maximale schadevergoeding uit te betalen?

Laat de rechtsbijstand verwijderen uit uw verzekering auto, familiale en brand en vertrouw ze toe aan de onafhankelijke rechtbijstandsverzekeraar DAS.