Home  > Verzekeringen > Particulier > Rechtsbijstand

U bent niet akkoord met de vergoeding die de verzekeraar uitbetaald als gevolg van een lek in de waterleiding. U dient voor de politierechtbank te verschijnen nadat u veel te hard met uw wagen reed. Uw minderjarige zoon gaat ’s nachts stiekem een ritje maken met uw wagen en rijdt een fietser aan. U boekt een mooie vakantiereis en door geklungel en slechte organisatie van de touroperator wordt uw vakantie een hel. Het zijn allemaal voorbeelden van zaken die u hopelijk nooit overkomen. Maar wat als het toch zou gebeuren?

Dan hebt u nood aan een juridische bijstand die uw belangen kan verdedigen. De juristen van de verzekeringsmaatschappij zullen u adviseren in de te nemen stappen en zullen vaak zelf onderhandelen om een minnelijke regeling te verkrijgen. Indien nodig, komt de rechtsbijstand tussen in o.a. advocaat en- gerechtskosten.  Een onafhankelijke rechtsbijstand biedt u gemoedsrust bij geschillen.

We raden u aan om geen rechtsbijstand te nemen bij dezelfde maatschappij als die van uw auto-, brand- of familiale verzekering. Hierdoor vermijdt u tegenstrijdige belangen. Waarom zou de rechtsbijstand van de eigen maatschappij tot het uiterste gaan om u een maximale schadevergoeding uit te betalen?

Laat de rechtsbijstand verwijderen uit uw verzekering auto, familiale en brand en vertrouw ze toe aan de onafhankelijke rechtbijstandsverzekeraar DAS.

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.