Het financiële landschap is in volle beweging. Kantoren verdwijnen, kantoren fuseren en nieuwe kantoren worden geopend. Dergelijke markt biedt opportuniteiten voor een ambitieus kantoor als het onze. We hebben daarom niet stil gezeten en zijn blij u te mogen aankondigen dat we er vanaf 2 mei een tweede verkooppunt bij zullen hebben. We nemen het kantoor Bolliou te Wingene over.   

Door de overname van een extra kantoor beschikken we over een nog bredere klantenbasis die we kunnen adviseren op vlak van kredieten, beleggingen en verzekeringen. We investeren niet alleen in kantoren, maar wat nog veel belangrijker is, investeren we ook in mensen. Enkele weken geleden werd ons team reeds versterkt door Sabine, een ervaren specialist verzekeringen. En op 2 mei start ook Carmen, een nieuwe bankmedewerkster met jarenlange ervaring. 

Klantgerichtheid, het opbouwen van een lange termijnrelatie met onze klant, expertise op vlak van kredieten, verzekeringen en beleggingen. Dit zijn competenties waar ons kantoor al enkele decennia voor staat. We hopen dat ook de inwoners van Wingene onze stijl zal kunnen smaken waardoor we het kantoor nog verder kunnen uitbouwen. 

Ook benieuwd hoe ons kantoor er zal uitzien in Wingene? Of is Wingene voor u makkelijker te bereiken dan Tielt? We verwelkomen u vanaf 2 mei met de glimlach op het Kerkplein 16 te Wingene. 

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.