De kranten stonden er de laatste maanden vol van. Cybercriminelen proberen het bedrijfsnetwerk plat te leggen. In ruil voor geld beloven ze dan uw netwerk weer vrij te geven. Het afgelopen jaar zijn deze aanvallen met 36% gestegen.

Cyberaanvallen kunnen echter veel verder gaan. Klantengegevens kunnen verspreid worden over het internet. Uw reputatie wordt aangetast op sociale media. Gegevens en programma’s worden aangepast.

Via een dekking cyber protection kunt u zich als firma indekken tegen de financiële gevolgen van een aanval. De verzekering dekt de kosten om uw netwerk weer draaiend te krijgen, dekt verlies aan omzet bij een webshop, dekt het verwijderen van virussen en zoveel meer.

De kans bestaat dat andere klanten van u besmet worden doordat uw website gehacked is. Uw aansprakelijkheid t.o.v. de schade bij uw klanten is ook gedekt in cyberprotection.

Onze bedrijven mogen de boot van de digitalisering niet missen. Meer en meer dagelijkse zaken verlopen online. Bedrijven moeten gebruik maken van deze efficiëntie, maar moeten aan klanten en leveranciers kunnen garanderen dat dit veilig verloopt.

Niemand is gespaard van een cyberaanval. Het is daarom belangrijk dat je bij dergelijke aanval vlug kan ingrijpen en dat je de kosten die er mee gepaard gaan kunt indekken. Cyber protection van AXA is hier een ideale oplossing.

Vraag uw nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan.