Functieomschrijving

Om ons team verder uit te bouwen, zoeken we een medewerker die bereid is te groeien op diverse domeinen binnen de bank en verzekeringswereld.

Je zal instaan voor het uitwerken van offertes voor verzekeringen voor particulieren en in latere fase voor bedrijven. Je past ook bestaande verzekeringspakketten aan volgens de wensen van de klant en de adviezen die wij aan de klanten geven. Ook het verwerken van schade-aangiftes tot en met de afhandeling van het dossier behoren tot de mogelijkheden.

Apps en online-tools kennen voor jou geen geheimen en je werkt vol goesting mee aan de transformatie van een papieren naar digitale wereld zonder het menselijk contact uit het oog te verliezen.

Binnen de bank sta je bestaande collega’s bij in het adviseren van onze klanten. Afhankelijk van je interesse en kennis kan dit gaan over leningen op afbetaling, woonkredieten, professionele kredieten, pensioensparen, beleggingsplannen, of beleggingsportefeuilles.

Je werkt ook actief mee aan de invulling van onze website, facebookpagina, de digitale nieuwsbrief en klantenevents.

Profiel

We verwachten een basiskennis in bank en/of verzekeringen door opleiding of door ervaring. Je hebt geen schrik van de moderne online tools. In ons vak is nauwkeurig werken en opvolging van je taken belangrijk.

Persoonsgebonden competenties
  • Klantgerichtheid
  • Contactvaardig zijn
  • Samenwerken als hecht team
  • Leervermogen hebben
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben

Aanbod

We bieden een gevarieerde job met een mooie work-life balance. Meestal werkt u op kantoor, maar dit kan afgewisseld worden met thuiswerk.

We bieden de mogelijkheid om via interne en externe opleidingen te groeien in de vakgebieden die je interesseren.

We bieden een correct salarispakket met diverse extra-legale voordelen.

Deeltijds werken behoort tot de mogelijkheden.

 

Hoe solliciteren

Stuur je CV naar nicolas@adviespollet.be.

Heb je nog extra vragen, dan kan je op zelfde mailadres de nodige vragen stellen.